Inkoop

Heb jij (of je kinderen) een spel al vaak genoeg uitgespeeld of ligt hij in de kast te verstoffen? Ben je je spelcomputer zat, of heb je een andere aangeschaft en krijgt de vorige niet genoeg aandacht meer?

Of is het tijd om je verzameling weg te doen en wil je er een eerlijke prijs voor krijgen?

Bij HappyGamer.nl kun je je oude Nintendo, Playstation en Xbox games verkopen en ze een nieuw leven geven!

Zo kun jij er een leuk bedrag voor krijgen, en kan een ander er weer plezier van hebben.

Verkopen aan HappyGamer gaat erg simpel. Wij hebben van alle games en consoles een vaste inkoopprijs. Deze inkoopprijs verschilt per spel. Je kunt een lijstje maken met welke games je wilt verkopen en deze mailen naar:

inkoop@happygamer.nl

Als je wilt kun je wat foto’s toevoegen van de spellen en/of spelcomputers die je wilt verkopen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de staat van de items die je wilt verkopen en kunnen wij je aanvraag sneller verwerken.

Na het mailen van de lijst zullen wij je zo snel mogelijk mededelen hoeveel geld wij voor jouw spellen of consoles over hebben.

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag om te laten zetten in tegoed voor onze webwinkel. Als je voor deze optie kiest krijg je 10% meer inruilwaarde. Met dit tegoed kun je dan weer nieuwe games bestellen op onze webshop.

Je hoeft je oude games niet perse voor een paar euro op de rommelmarkt te verkopen. Soms zijn deze nog aardig wat geld waard! Zo krijg je voor de items op de foto hieronder al €170,- euro uitbetaald of €187,- euro webwinkel tegoed!

Mocht je hier tevreden mee zijn, kun je het naar ons opsturen. Het verzendadres zullen wij je in de gebruikte contactmethode (E-Mail/WhatsApp) mededelen.

Vanaf 50 euro inruilwaarde betalen wij ook de verzendkosten achteraf aan je terug. 

Bij ontvangst checken wij alles na op werking, en of het in de aangegeven staat verkeerd. Als dit allemaal klopt storten wij het geld binnen 5 werkdagen op je rekening.  

Als je dit proces lastig vind, is het ook mogelijk om ons een bericht te sturen via WhatsApp op:

+31 643211238

Je kunt ons dan wat foto’s sturen van de spellen of spelcomputers die je aan ons wilt verkopen.

Let op:Zorg dat alles goed op de foto staat en ook eventuele beschadigingen of andere mankementen duidelijk gefotografeerd zijn. We begrijpen dat deze games vaak oud zijn, maar we vragen je graag om alleen je oude games te verkopen die nog steeds werkzaam zijn.

Beschadigde items kopen wij wel in, maar daar kunnen wij je niet het volledige inkoopbedrag voor geven. Hetzelfde geld voor incomplete games of spelcomputers.

Zorg daarom dat je bijvoorbeeld duidelijk aangeeft of de spellen die je verkoopt hun originele handleiding nog hebben, of je DS spelcomputer de oplader en het pennetje er nog bij heeft, enzovoort. 

Hierdoor komen wij niet voor verrassingen te staan bij ontvangst, wat ertoe kan leiden dat we je niet het volledige inkoopbedrag kunnen uitbetalen.

Ook willen wij graag weten of het een speciale uitgave van een spel of spelcomputer is. Zo zijn er bijvoorbeeld ‘Nintendo Selects’ her-uitgaves van de Wii games, ‘Platinum’ her-uitgaves voor de Playstation, ‘Player’s Choice’ her-uitgaves voor de Nintendo 64 en GameCube en zijn er een hoop speciale editie spelcomputers uitgekomen, enzovoort. 

Het is belangrijk dat je dit duidelijk aangeeft.

Bij de verkoop van een spelcomputer of ouder spel in originele doos, is het belangrijk dat je aangeeft in welke staat het zich bevindt.

 Als het geen gebruikssporen, krassen of beschadigingen heeft, bevindt het zich in een nieuwstaat. Dan kunnen wij er het hoogste inkoopbedrag voor geven.

Als er lichte gebruikssporen op zitten, zoals een aantal ondiepe krasjes, of stel dat de doos van je retro game wat vervagingen heeft, dan bevindt het spel zich nog in goede staat. 

Als de spelcomputer of game diepere krassen, vervaging, deuken, of andere schade heeft, bevindt het zich in een matige staat.

Voorwaarden Inkoop:

Als wij je een inkoopprijs geven voor je games, gaan wij er van uit dat deze in complete, nette staat zijn. Als dit niet het geval is dient dit vooraf aangegeven te worden. 

Voor incomplete games kunnen wij je niet het volledige inkoopbedrag geven.

Als je je spelcomputer aan Happy Gamer wilt verkopen, gaan wij er van uit dat je dit met 1 originele controller, en alle benodigde kabels doet. Als dit niet het geval is, kunnen wij je niet het volledige inkoop bedrag geven.

Bij incomplete artikelen trekken wij de volgende percentages af:

Voor alle spelcomputers (Nintendo, Playstation, Xbox) geldt:

Indien geleverd zonder originele controller: -20% inruilwaarde.

Indien er een klepje mist: -15% inruilwaarde

Indien ingeleverd zonder originele kabels: -30% inruilwaarde.

Voor alle handhelds (Nintendo DS, DS Lite, DSi, PSP, PSVITA, 2DS (XL), 3DS (XL), New 2DS (XL), New 3DS (XL)) geldt het volgt:

Indien ingeleverd zonder originele oplader en/of stylus pen, -20% inruilwaarde.


Voor discs van alle spelcomputers geldt:

Als de disc bekrast is trekken wij 5 euro van de inkoopwaarde af. Als het spel zo erg bekrast is dat hij niet meer werkend is, kunnen we je geen geld geven voor het spel. Je kunt dan zelf kiezen of je het spel terug wilt hebben.

Bij de verkoop van een Wii U of 2/3DS (XL) spelcomputer of handheld dien je een Network ID overdracht formulier in te vullen. Hierin geef je aan dat: 

De spelcomputer of handheld niet hersteld is naar de fabrieksinstellingen

Het ouderlijk toezicht van het systeem verwijderd is. (Zodat er geen pincode meer benodigd is)

Alle creditcard of andere betaalgegevens gewist zijn uit de eShop

Je akkoord gaat met het feit dat je de Network ID en het e-mailadres wat gekoppeld staat aan je Network ID in de toekomst niet meer kunt gebruiken op een andere spelcomputer of handheld van Nintendo.

Wij raden de nieuwe koper altijd aan om het e-mailadres en wachtwoord te veranderen en aan zijn of haar eigen e-mailadres te koppelen na aankoop. (Indien het account van een minderjarige is geweest, is het niet mogelijk om het ouderlijk toezicht uit te schakelen. U kunt dan ook de pincode noteren bij de verkoop.)

Van sommige games bestaan namaak exemplaren. Onder andere van Gameboy Advance en Nintendo DS is er veel namaak in omloop, vooral van de populaire spellen, zoals bijvoorbeeld de spellen van Pokémon.

Ook dozen van retro games worden erg vaak nagemaakt, zoals de dozen van de Super Nintendo of Nintendo 64 games.

Iedereen bij Happy Gamer is er op getraind om een repro/fake cartridge of doos te herkennen.

Als wij er bij ontvangst van een product achter komen dat het om een niet-authentieke kopie van een spel gaat, kunnen wij hier geen geld voor geven.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je hier zelf niet van op de hoogte was. Daarom geven wij je als dit gebeurd altijd de optie om het spel te laten retourneren.

Als wij van dezelfde persoon een drie keer een vals product binnen krijgen, kom je op een zwarte lijst te staan en verbieden wij je om in de toekomst nog je oude games te verkopen voor geld of webwinkel tegoed bij Happy Gamer. 

De reden hiervan is dat niet-authentieke games erg goedkoop zijn en het dus voor kan komen dat mensen deze bij ons in proberen te wisselen voor winst. Op deze manier voorkomen wij deze vorm van fraude.

Voor de kosten van het retourneren van een defect of nagemaakt voor inkoop aangeboden product dient u zelf op te dragen.

Nieuwsbrief

Follow

Heidekruid 61 3068 RT Rotterdam

Copyright © Happy Gamer