Waarom bestaat Happy Gamer?

Happy Gamer is in 2021 opgericht vanuit een liefde voor Gaming.  Tegenwoordig verkopen wij ook veel recentere games, maar (zoals bij vele andere gamers) is het voor ons begonnen bij Retro Games.

Nintendo, Playstation,  Xbox

Sinds de oprichting van happygamer.nl zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste online videogamewinkels van Nederland. Wij verkopen artikelen vooral artikelen van Nintendo, Playstation, en Xbox. Bij Happy Gamer verkopen we spelcomputers, games en accessoires. Nieuw, oud, retro, modern, je vindt het bij happygamer.nl. Kortom; het is dé website voor al je gaming benodigdheden!

Retro Gaming

Veel mensen zijn tegenwoordig opgegroeid met gamen. Of het nou Nintendo, Playstation, Xbox of iets anders is geweest, games hebben voor velen van ons een groot deel van onze jeugd uitgemaakt. Wij bij Happy Gamer vinden dat deze tijd herinnert moet worden.

Deze herinneringen willen wij bij Happy Gamer weer tot leven brengen. Wij willen ervoor zorgen dat jij even een tijdje terug kan naar die goeie oude tijd. Dat vinden wij bij Happy Gamer het allerbelangrijkst.

Het verleden moet gekoesterd worden. Een herinnering aan een andere tijd aan iedereen bieden is het belangrijkste doel voor het team van Happy Gamer.

Of het nou het tijdperk is van blazen in de retro game cartridges van de SNES of Nintendo 64, Wii spelletjes spelen met het gezin en/of vrienden, of de echte klassiekers van Playstation of Xbox weer eens uitspelen, het brengt een bepaalde herinnering naar boven, en het verbindt je terug met een stukje van je jeugd of verleden. Dat is wat happygamer.nl iedereen wil bieden.

 

Game Verzamelaars!

Wij willen de mooiste exemplaren complete games aanbieden voor verzamelaars. Door je een mooie Nintendo game in de originele doos te verkopen, hopen wij je een uniek stukje game geschiedenis aan te kunnen bieden. Een zeldzaam stuk game geschiedenis wat maar weinig mensen hebben bewaard.

Bij Happy Gamer zien wij Complete In Box games echt als antiek. En zo behandelen wij ze ook. Zo voorkomen wij verdere beschadiging van CIB games door ze te bewaren in box protectors. Wij gaan erg zorgvuldig om met alle games die we bij Happy Gamer in handen krijgen. Waar nodig worden deze gerestaureerd.

Waarom is het zo belangrijk dat Retro gamen blijft bestaan?

Deze retro games waren de grondlegger voor hetgeen tot wat de gaming industrie tegenwoordig is uitgegroeid. Bij deze klassiekers is het ooit begonnen. Als deze geweldige games niet zoveel huishoudens hadden betoverd met hun mooie avonturen, unieke herinneringen en legendarische muziek had het gamen nooit uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is.

Bij het verzamelen van deze nostalgische games, of het kopen van een complete game, koop je een stukje game geschiedenis als aandenken aan het tijdperk van het gamen destijds. Het heeft buiten de waarde van het spel zelf, ook een symbolische waarde door de rijke geschiedenis die de spellen achter zich hebben.

Bij HappyGamer hebben we een breed assortiment in allerlei retro games van verschillende generaties van merken zoals Nintendo, Playstation, en Xbox.

Ook vinden wij het belangrijk dat de Retro Gaming Community levend blijft. Zo zijn wij van plan om in de toekomst evenementen en toernooien te organiseren om de mensen met een passie voor retro games dichter bij elkaar te krijgen.

Nieuwsbrief

Volg ons

Heidekruid 61 3068 RT Rotterdam

Copyright © Happy Gamer