Ben je niet tevreden over een product? 

Je kunt bij een aankoop op onze webshop afzien van de koop binnen twee weken. Wij zouden graag weten waarom je het product wilt retourneren, maar dit hoef je niet perse te laten weten. Daarom adviseren wij je een mailtje te sturen naar klantenservice@happygamer.nl voordat je aangeeft dat je een retour wilt hebben. Misschien kunnen wij eventuele problemen nog voor je oplossen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je de aangekochte producten gefrankeerd terugsturen naar het volgende adres:

Heidekruid 61, 3068RT Rotterdam

Om de retour zo snel mogelijk te laten verlopen, adviseren wij je om je naam en rekeningnummer in het pakket toe te voegen. Ook kun je hierin een reden van retournering stoppen, maar dit hoeft niet perse.

Het risico en de kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij de rede van de retour een defect is. Het is aan u om ervoor te kiezen of u dit verzekerd terug wilt sturen of niet. 

Let op: Gesealde games of andere items die dicht geleverd worden bij aankoop, dienen ongeopend te zijn bij retournering. Als blijkt dat een verzegelde game of ander item geopend is, kunnen wij geen geld teruggeven voor de retournering. 

Op het moment dat er aan ons word medegedeeld dat je afziet van de koop, heeft u in totaal 14 dagen om het pakket met de geretourneerde goederen terug te sturen. Wij betalen je uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen je aankoopbedrag terug. Voor de leveringskosten dragen wij niet op. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van een product wanneer dit is gebruikt voor meer dan nodig om de kenmerken, werking en aard te kunnen ervaren. 

Garantie

Op al onze producten zit een garantie op de werking van 6 maanden. Als wij kunnen aantonen dat een product wat binnen de garantie valt beschadigd is als resultaat van foutief omgaan met, of opzettelijke beschadiging van het product vervalt deze garantie. 

U heeft ook de wettelijke garantie. Hierin staat dat het product wat u koopt dient te doen wat u ervan kunt verwachten. Indien dit niet het geval is, heeft u wettelijke garantie.

Heeft u hulp nodig, of heeft u andere vragen met betrekking hiertoe? Mail gerust naar klantenservice@happygamer.nl.